דילוג לתוכן
בחזרה לדף הבית

No products in the cart.

לכל השו"ת

סיר פרווה שבטעות אחד הילדים חימם בו קציצות בשר לפני יותר משבוע, אני רוצה להמשיך לבשל בו מרק או ירקות מאודים ולאכול אותם עם חלבי, כיצד אוכל?

תעשו הגעלה לסיר ויחזור להיות פרווה.

מקור:

  • ע"פ שו"ע יו"ד סי' קכ"א ס"א (שכבולעו כך פולטו ולכן הגעלה מספיקה לסיר)
הרב פנחס קדיש

הרב פנחס קדיש

מורה-צדק ורב בית הכנסת, רחובות וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

פעולות שאלה ותשובה

  • 470 צפיות

שאלות נוספות בנושא

  • האם ניתן להכשיר כיור גרניט?

    אם הוא מגרניט אבן בלבד, בלי ציפוי אימאייל או תערובת חרס וזכוכית, אפשר על ידי עירוי מים רותחים.

    לעמוד השאלה
    הרב שלמה הלפרן

    הרב שלמה הלפרן

    רב קהילת חב"ד תל אביב וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

    692 צפיות
  • יתוש נפל על מחבת רותחת, מה דין המחבת?

    היתוש נותן טעם לפגם, ולכן מספיק לשטוף את המחבת ולנקותה היטב.

    לעמוד השאלה
    הרב מנחם כהן

    הרב מנחם כהן

    רב בית כנסת חב"ד בית מנחם, באר שבע וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

    484 צפיות
  • התערבבו לי הרשתות של התנורים בשרי-חלבי, והן לא בני יומן, מה דינן של הרשתות?

    תנקו אותם ואח"כ תכניסו אותם לתנור (לא משנה איזה) ותפעילו על החום הרב כחצי שעה.

    לעמוד השאלה
    הרב משה קורנווייץ

    הרב משה קורנווייץ

    רב קהילת חב"ד, רמת בית שמש ד', וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

    494 צפיות
  • סכו"ם חלבי - לא בן יומו שאכלו איתו מאכל בשרי לא רותח, מה דינו?

    אם לא היה חם שהיד סולדת בו, רק לנקות. אם יותר חם, לנקות, להמתין 24 שעות ולהגעיל בתוך מים רותחים.

    לעמוד השאלה
    הרב שלמה הלפרן

    הרב שלמה הלפרן

    רב קהילת חב"ד תל אביב וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

    765 צפיות
צור קשר בוואטסאפ