כיצד צולים כבד עוף קפוא?
צריך לראות שהוא חתוך מבחוץ, להפשיר למלוח מעט להניח על רשת שעל האש או מנגל. אחרי שיהיה צלוי יש להדיחו.
מקור:
- שו"ע יו"ד סימן עג סעיפים א, ה.
לכל השו"ת
צריך לראות שהוא חתוך מבחוץ, להפשיר למלוח מעט להניח על רשת שעל האש או מנגל. אחרי שיהיה צלוי יש להדיחו.
מקור:
פעולות שאלה ותשובה
עדיף שיהיה קומקום המיוחד להכשרות, או להכשיר את הקומקום של כל השנה טרם השימוש בו להכשרה, על ידי שינקה היטב את הקומקום, וירתיח אותו כשהוא מלא במים וישפוך למקום שאינו בא במגע עם חמץ.
לעמוד השאלהסכין שחיטה יש לטבול בלי ברכה (כיום מצוי הרבה סכיני שחיטה המיוצרים בידי יהודים ואינם צריכים טבילה כלל).
לעמוד השאלההרב שלמה הלפרן