קניתי עוף קפוא בהכשר רבנים חב"דים, לפעמים אני רואה דם על העוף בזמן הבישול, האם יש בעיה בזה?
אין צורך לחשוש, אלו שאריות של ציר.
מקור:
- שו"ע יו"ד סי' ס"ט ס"כ בתחילתו ובנו"כ
לכל השו"ת
אין צורך לחשוש, אלו שאריות של ציר.
מקור:
פעולות שאלה ותשובה
עדיף שיהיה קומקום המיוחד להכשרות, או להכשיר את הקומקום של כל השנה טרם השימוש בו להכשרה, על ידי שינקה היטב את הקומקום, וירתיח אותו כשהוא מלא במים וישפוך למקום שאינו בא במגע עם חמץ.
לעמוד השאלהסכין שחיטה יש לטבול בלי ברכה (כיום מצוי הרבה סכיני שחיטה המיוצרים בידי יהודים ואינם צריכים טבילה כלל).
לעמוד השאלההרב שלמה הלפרן