אני שם בתבשיל גדול כמות ממש קטנה של אבקת מרק בשרית (שגם בה רכיבי הבשר הם כמות ממש קטנה יחסית) האם צריך לחכות 6 שעות אחר אכילת התבשיל?
כן, יש לחכות שש שעות לאחר המרק עם אבקה בשרית.
מקור:
- שו"ע יו"ד סי' פ"ט ס"ג

הרב דניאל גראבסקי
לכל השו"ת
כן, יש לחכות שש שעות לאחר המרק עם אבקה בשרית.
מקור:
הרב דניאל גראבסקי
פעולות שאלה ותשובה
עדיף שיהיה קומקום המיוחד להכשרות, או להכשיר את הקומקום של כל השנה טרם השימוש בו להכשרה, על ידי שינקה היטב את הקומקום, וירתיח אותו כשהוא מלא במים וישפוך למקום שאינו בא במגע עם חמץ.
לעמוד השאלהסכין שחיטה יש לטבול בלי ברכה (כיום מצוי הרבה סכיני שחיטה המיוצרים בידי יהודים ואינם צריכים טבילה כלל).
לעמוד השאלההרב שלמה הלפרן