חתכתי ירקות חמים עם סכין בשרי שהיה עליו שומנית של בשר, האם יש להמתין שש שעות אחרי אכילת ירקות אלו?
לא צריך לחכות שש שעות.
מקור:
- לפי הש''ך בשו"ע יו''ד ס' פ''ט ולפי הפת''ש שם.

הרב ברוך בועז יורקוביץ'
לכל השו"ת
לא צריך לחכות שש שעות.
מקור:
הרב ברוך בועז יורקוביץ'
פעולות שאלה ותשובה
עדיף שיהיה קומקום המיוחד להכשרות, או להכשיר את הקומקום של כל השנה טרם השימוש בו להכשרה, על ידי שינקה היטב את הקומקום, וירתיח אותו כשהוא מלא במים וישפוך למקום שאינו בא במגע עם חמץ.
לעמוד השאלהסכין שחיטה יש לטבול בלי ברכה (כיום מצוי הרבה סכיני שחיטה המיוצרים בידי יהודים ואינם צריכים טבילה כלל).
לעמוד השאלההרב שלמה הלפרן