דילוג לתוכן
בחזרה לדף הבית

אין מוצרים בסל הקניות.

שאלות ותשובות

2 תוצאות

  • האם במקום שאין מלח למליחה ניתן למלוח בשר בסוכר?

    אמנם יש המתירים זאת, אך רובם ככולם של הפוסקים אוסרים, ואפילו בדיעבד מחשיבים זאת כבשר שלא נמלח.

    לעמוד השאלה
    הרב מנחם מענדל הלפרין

    הרב מנחם מענדל הלפרין

    הרב מנחם מענדל הלפרין // לדף הרב

    812 צפיות
  • צליתי כבד אחרי שעברו עליו שלושה ימים מהשחיטה, האם אפשר לטחון אותו עם בצל מטוגן וביצה קרים?

    אפשר. אך לא לחמם, ובוודאי לא לבשל או לטגן את המאכל המוכן.

    לעמוד השאלה
    הרב אורי ליפש

    הרב אורי ליפש

    מו"צ בבני ברק, מדריך חתנים ומגשר מוסמך // לדף הרב

    828 צפיות
צור קשר בוואטסאפ