תנור פרווה שפעם אחת נאפה בו בשרי, איך חוזר להיות פרווה?
ינקוהו היטב היטב, יפעילוהו כחצי שעה על החום הרב ביותר, ונכון שיהיה גם כלי עם מים בתנור בשעת החימום.
מקור:
- שו”ת מנחת יצחק חלק ה סימן כ.

הרב משה קורנווייץ
לכל השו"ת
ינקוהו היטב היטב, יפעילוהו כחצי שעה על החום הרב ביותר, ונכון שיהיה גם כלי עם מים בתנור בשעת החימום.
מקור:
הרב משה קורנווייץ
פעולות שאלה ותשובה
עדיף שיהיה קומקום המיוחד להכשרות, או להכשיר את הקומקום של כל השנה טרם השימוש בו להכשרה, על ידי שינקה היטב את הקומקום, וירתיח אותו כשהוא מלא במים וישפוך למקום שאינו בא במגע עם חמץ.
לעמוד השאלהסכין שחיטה יש לטבול בלי ברכה (כיום מצוי הרבה סכיני שחיטה המיוצרים בידי יהודים ואינם צריכים טבילה כלל).
לעמוד השאלההרב שלמה הלפרן