דילוג לתוכן
בחזרה לדף הבית

אין מוצרים בסל הקניות.

לכל השו"ת

איך מכשירים אבן שמוט (אבן שמניחים עליה פיצה ומכניסים לתנור)

ליבון חמור - דהיינו לעבור עם מבער עד שיצאו ניצוצות.

הרב אברהם הרוניין

הרב אברהם הרוניין

רב קהילת חב"ד ומרכז העיר, כפר סבא וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

פעולות שאלה ותשובה

  • 1131 צפיות

שאלות נוספות בנושא

  • מותר להשתמש במפה שהשתמשו בה לחמץ, לכבס אותה ולהשתמש בה לפסח?

    מן הדין מספיק בכיבוס בהרתחה, המחמירים מחליפים מפה לפסח.

    לעמוד השאלה
    הרב יוסף יצחק זלמנוב

    הרב יוסף יצחק זלמנוב

    מורה צדק, צפת וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

    1964 צפיות
  • האם ניתן להכשיר כיור גרניט?

    אם הוא מגרניט אבן בלבד, בלי ציפוי אימאייל או תערובת חרס וזכוכית, אפשר על ידי עירוי מים רותחים.

    לעמוד השאלה
    הרב שלמה הלפרן

    הרב שלמה הלפרן

    רב קהילת חב"ד תל אביב וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

    733 צפיות
  • יתוש נפל על מחבת רותחת, מה דין המחבת?

    היתוש נותן טעם לפגם, ולכן מספיק לשטוף את המחבת ולנקותה היטב.

    לעמוד השאלה
    הרב מנחם כהן

    הרב מנחם כהן

    רב בית כנסת חב"ד בית מנחם, באר שבע וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

    511 צפיות
  • התערבבו לי הרשתות של התנורים בשרי-חלבי, והן לא בני יומן, מה דינן של הרשתות?

    תנקו אותם ואח"כ תכניסו אותם לתנור (לא משנה איזה) ותפעילו על החום הרב כחצי שעה.

    לעמוד השאלה
    הרב משה קורנווייץ

    הרב משה קורנווייץ

    רב קהילת חב"ד, רמת בית שמש ד', וחבר מכון הלכה חב"ד // לדף הרב

    515 צפיות
צור קשר בוואטסאפ